Page 33 of 33 FirstFirst ... 23313233
Results 321 to 325 of 325
  1. #321
    Activ8's Avatar Moderator
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Derbyshire
    Posts
    10,428
    Thanks
    3,921
    Thanked 3,373 Times in 2,668 Posts

    Quote Originally Posted by tommo1366 View Post
    So got the van back yesterday. New temp sensors, fuses done etc. Oil light just blooming came on again squealing at me after 10 miles. Is it possible itís something to do with the bonnet pin catch? Garage not open until Tuesday to send it back. Dreading not making Action now


    Sent from my iPhone using Just T4s
    Oil pressure sensor? Wiring / loom fault....What have you been invoiced for?
    You need to have word with your garage Tommo. You're becoming a 'regular' customer!

  2. The Following User Says Thank You to Activ8 For This Useful Post:

    tommo1366 (24th August 2019)

  3. #322
    tommo1366's Avatar Privileged
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    Honiton Devon
    Posts
    4,026
    Thanks
    831
    Thanked 1,269 Times in 955 Posts

    Temp sensor
    2 fuses
    Road test.


    So now the temp sensor on the dash works but makes me think they didnít check the oil pressure sensor which is what it went in for.

    Only 3 visits in over 2 years so not too bad
    Onto them as soon they are back.


    Sent from my iPhone using Just T4s
    Slowly slowly catchy monkey!

  4. The Following User Says Thank You to tommo1366 For This Useful Post:

    Activ8 (24th August 2019)

  5. #323
    Snowrider's Avatar Unemployed (Platinum)
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    1,232
    Thanks
    373
    Thanked 438 Times in 302 Posts
    Quote Originally Posted by tommo1366 View Post
    So got the van back yesterday. New temp sensors, fuses done etc. Oil light just blooming came on again squealing at me after 10 miles. Is it possible itís something to do with the bonnet pin catch? Garage not open until Tuesday to send it back. Dreading not making Action now


    Sent from my iPhone using Just T4s
    It is on a T5. Maybe give it a squirt of wd40 or something.


    Sent from The Alpine Express using Just T4s

  6. The Following User Says Thank You to Snowrider For This Useful Post:

    tommo1366 (24th August 2019)

  7. #324
    Activ8's Avatar Moderator
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Derbyshire
    Posts
    10,428
    Thanks
    3,921
    Thanked 3,373 Times in 2,668 Posts

    10 miles is about right for getting up to oil and fuel temps in this weather. It'll record a code so no excuses on their part. Just check the oil level and trace a view wires around engine bay, check the locking clips are closed and no ingress of moisture on the sensors. Above all - DON'T worry!
    Quote Originally Posted by tommo1366 View Post
    Temp sensor
    2 fuses
    Road test.


    So now the temp sensor on the dash works but makes me think they didnít check the oil pressure sensor which is what it went in for.

    Only 3 visits in over 2 years so not too bad
    Onto them as soon they are back.


    Sent from my iPhone using Just T4s

  8. The Following 3 Users Say Thank You to Activ8 For This Useful Post:

    AndyLeach (24th August 2019),arfur fox-acre (25th August 2019),tommo1366 (24th August 2019)

  9. #325
    tommo1366's Avatar Privileged
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    Honiton Devon
    Posts
    4,026
    Thanks
    831
    Thanked 1,269 Times in 955 Posts
    Quote Originally Posted by Activ8 View Post
    10 miles is about right for getting up to oil and fuel temps in this weather. It'll record a code so no excuses on their part. Just check the oil level and trace a view wires around engine bay, check the locking clips are closed and no ingress of moisture on the sensors. Above all - DON'T worry!
    Iíve had a look underneath and I donít think that belly pans been off judging by the state of the bolts. Sensor should be here tomorrow, garage will have the chance to fit Tuesday. Otherwise itíll be me trying not to have the van land on my bonce! Have tried a couple of other things Iíve read about and will test drive later tonight. 🤞


    Sent from my iPhone using Just T4s
    Slowly slowly catchy monkey!

  10. The Following User Says Thank You to tommo1366 For This Useful Post:

    AndyLeach (25th August 2019)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •