Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14
  1. #11
    Davieb's Avatar You obviously just chat rubbish (Silver)
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Greenock
    Posts
    445
    Thanks
    55
    Thanked 80 Times in 73 Posts
    Welcome aboard buddy

  2. #12
    AndyLeach's Avatar You need to get out more (Gold)
    Join Date
    Sep 2018
    Location
    Swansea
    Posts
    573
    Thanks
    702
    Thanked 148 Times in 114 Posts
    Good luck with all your plans, this could be an amazing dual build thread 🤙🏽🤙🏽🤙🏽


    Sent from my iPhone using Just T4s

  3. #13
    Jonny888's Avatar Now you're learning (Copper)
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    71
    Thanks
    16
    Thanked 28 Times in 25 Posts
    Quote Originally Posted by Paisley pup View Post
    Sorry s49 yes other one runs just not been fired up for year and scarred that the belts may have perished and snap !paranoid maybe but donít trust my luck


    Sent from my iPhone using Just T4s
    Totally understand the nervousness, especially if you don't know when the timing belt was last changed. As we know rubber degrades over time as do the fibres that make up modern belts. I would get it changed before starting it if possible, or make sure you get the cover off and turn it over by hand to at least have a better idea of condition. But ultimately it needs changed for peace of mind. Too many vans end up with snapped belts and being broken up for parts nowadays. Good luck with the projects

    Sent from my SM-G930F using Just T4s

  4. #14
    Paisley pup's Avatar Maybe you actually know something (Bronze)
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    105
    Thanks
    15
    Thanked 15 Times in 13 Posts
    Quote Originally Posted by S49 View Post
    Definitely needs sorting then, could be oil pressure switch. Not so familiar with the 2.4 and 2.5 but would have thought there would be an oil pressure switch on the filter housing. If its that they are pennies and you should be able to do yourself. Have a look up the back of the motor in the day light with it running if you can.
    Hi had the oil leak looked at today apparently it leaking from turbo return pipe gasket shot and a bolt missing so that would do it !


    Sent from my iPhone using Just T4s

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •