Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  1. #1
    mattsccm's Avatar Now you're learning (Copper)
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    56
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    All those dashboard blanks!

    So what can I fill all those blanks on the dashboard/console with? Can I tap into the fag lighter cable if I add some USB sockets? Any other bright ideas?

  2. #2
    Adventure Van's Avatar Unemployed (Platinum)
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Seaton, Devon
    Posts
    1,492
    Thanks
    32
    Thanked 311 Times in 278 Posts
    Electric window switches
    Nokia hands free controller
    Passat hazard switch
    Aux input

    That's mine filled up then...

    Sent from my Moto G (4) using Just T4s
    '00 1.9TDI LWB, '87 Mk2 Golf 16v

    Wheel or tyre question? Just ask, it's what i do!

  3. #3
    mattsccm's Avatar Now you're learning (Copper)
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    56
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Wind up windows on mine.
    Been looking at USB sockets on ebay

  4. #4
    Greeny gtc's Avatar Privileged
    Join Date
    May 2017
    Location
    Dukinfield cheshire
    Posts
    5,155
    Thanks
    80
    Thanked 960 Times in 889 Posts
    I have only used one. For my stereo because it's supplied from the leasure battery and nothing to do with the ignition.

    Sent from my SM-G930F using Just T4s

  5. #5
    Burgmeister's Avatar Privileged
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Torbay
    Posts
    803
    Thanks
    104
    Thanked 147 Times in 133 Posts
    I finally got round to fitting one of these yesterday

    https://www.amazon.co.uk/gp/product/...?ie=UTF8&psc=1

    Loads more blanks to fill!

  6. The Following User Says Thank You to Burgmeister For This Useful Post:

    splitbusvanatic (19th April 2018)

  7. #6
    mattsccm's Avatar Now you're learning (Copper)
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    56
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Now that I do need. Where did you take the power from?

  8. #7
    Burgmeister's Avatar Privileged
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Torbay
    Posts
    803
    Thanks
    104
    Thanked 147 Times in 133 Posts
    Quote Originally Posted by mattsccm View Post
    Now that I do need. Where did you take the power from?
    Took it from the radio feed. Tapped in after the inline fuse.

  9. #8
    DubDick's Avatar You obviously just chat rubbish (Silver)
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Somerset
    Posts
    250
    Thanks
    13
    Thanked 53 Times in 47 Posts
    I have put rectangular switches in most of them.



    I have cruise control ON/OFF
    Under dash lights ON/OFF
    Rear camera Hi/Low
    1999 2.5 TDI

  10. The Following User Says Thank You to DubDick For This Useful Post:

    splitbusvanatic (19th April 2018)

  11. #9
    mattsccm's Avatar Now you're learning (Copper)
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    56
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Now that I do need. Where did you take the power from?

  12. #10
    mattsccm's Avatar Now you're learning (Copper)
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    56
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Sorry double post

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •